Nova Sense

.ılılı.Google ADS kampánykezelés.ılılı.

Állunk ügyfeleink rendelkezésére

  • Tel: (+36) 70 604 1970
  • Hétfőtől, péntekig: 9:00 - 17:00

PR cikkek (3)

Pifu agymenés part I.

A mai szenzàciò a trianoni mizėria feleim. Nem hiszem el! Tudatom nem ėr fel ehhez, kevės vagyok hozzà,tùl öreg a kifakadàshoz. Ha fejen àllunk,sem fog vàltoztatni semmi azon a tėnyen,hogy a trianoni területrablàs ės kifosztàs visszafordìthatatlan egyszer s mindenkorra! Az 1920 előtt volt Magyarorszàg, a " Nagy " , elcsatolt ( valòjàban megrendelėsre elkobzott ) területei soha nem kerülnek ùjra magyar fennhatòsàg alà. Ezt a mai " kitört az örök bėke " hozzààllàsù töketlen, mindent ės mindenkit elfogadò európai politika ės a tőlünk szerzett ėrtėkes területeit foggal-körömmel vėdő országok sem engednėk. Meg mi sem gondoljuk komolyan. Ez az egėsz a jelenlegi problėmàs mai magyar rendszer,tűrhetetlenül alacsony àltalànos ėletszìnvonal eltussolàsàra gerjesztett posztumusz hungarista folyamat, valòdi pėldàja a " kenyeret ės cirkuszt" stratėgiànak. Rà sem ismerek nėha tanult kollėgàimra,amikor fröcsögő nyàllal " Vesszen Trianon!" - szerű emocionàlis kitörėseket produkàlnak, miközben a migràns tėmàt hallva vàllukat vonogatjàk. Ugyan melyik az aktuális? Nevetsėges. De mėgis ez törtėnik ma Magyarorszàgon. Trianon maga volt a vilàg szėgyene. Az ismert törtėnelem folyamàn nem törtėnt hasonlò màs nemzettel. Mėgis tùlėltük. Következmėnyei màig kihatnak ėletünkre, fejlődėsi lehetősėgeinkre. Talàn màr nem nyögjük. Elfelejteni sem fogjuk soha. De semmilyen körülmėnyek közt nem engedhetjük meg magunknak, hogy figyelmünk teljes mėrtėkű elterelėsėnek eszközėvė vàljon a mostani viszonyok mellett.


Rezgésmérés, zajmérés

party zenekar, esküvői zenekar

eozin zsolnay felvásárlás

 

 

Bővebben...

Cikk a cikkírásról

Ez itt az alcím: Csak kötetlenül

Frappáns egy cím, meg kell hagyni. A végletekig lesarkítva a műfajhoz szükséges felkészültség mértékét, elvileg az is elég (lenne), ha valaki töri a magyar nyelvet és nem teljesen analfabéta.Tarzan szereti Jane! Remélem ismerős ez a példa. Aktuális és az életből kiragadott viszont a következő: az országban már két fő vagyonőr is megbukott az államilag előírt újravizsgázás alkalmával a tudását bizonyító tizenötezer mellett (Arányok!), mert nem tudtak írni-olvasni. A vizsga kötelező, tehát lehúzásra alkotott, valós tartalom nélküli bevételi forrás az illetékesek számára, egyszóval korrupt. Regnáló őrző-védő szakmabeliként van egy kis rálátásom erre a dologra.

És itt jön a képbe a büdösnagy DE! Ha már csináljuk, tegyük a lehető legmagasabb szinten, amelyre csak képesek vagyunk.Hogy miért? Azért, mert ha vannak elvárásaink magunkkal szemben, azoknak közelítőleg teljesülniük kell a siker pillanatnyi érzése miatt. Nem a divatos, trendi motívációs életvezetési szakember ("kócs") rizsa miatt szögezem le ezt előre, hanem a lelkiismeretümk -Ugye maradt még?- és az írásunk jövőbeni feltételezett olvasói miatt. Akik ugye akár mi is lehetünk, így hogy ne gondoljuk majd a saját munkánkról később, hogy hulladék, emeljük a lécet. A feladattól függően a lehető legszélesebb felületen végezzünk előtanulmányokat, kutassunk, formáljunk saját véleményt, lehetőség szerint, némi túlzással, váljunk a téma szakértőivé egy rövid időre. Azután még az is előfordulhat, hogy az így ránkragadt tudás később még újra jól jöhet. Ki tudja.

Bővebben...

12 tipp a jobb tartalomíráshoz, szövegírás kezdőknek.

Ismerjük be, néha azon tűnődünk, hogy a honlapunk tartalma vajon elég jó-e. Biztosan nagyon sokat dolgozott a megírásán, de valószínűleg Ön egy cég tulajdonosa és nem egy profi író. Vajon ezt észreveszik az oldal látogatói? Vajon megértik a szándékolt mondanivalót? Létezik-e az Ön számára egyszerűbb út ahhoz, hogy megfelelőbbé és még sokkal jobbá tegye az ott olvashatókat?

Ne féljen, természetesen ez lehetséges. Itt találhat néhány tanácsot arra vonatkozóan, hogy hogyan tökéletesítheti a cikkeit és írhat jobb tartalmat. Ez olyan könnyű, mint az általános iskolában, kivéve az attól való félelmet, hogy felszólítanak, amikor éppen nem figyelünk.

Mielőtt még elkezdené írni…

Bővebben...
Subscribe to this RSS feed

Naptár

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

 

puzzle2

Kérek hírlevelet:

Impresszum

Telefon: +36 (70) 604 1970

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégtulajdonos: Urán Szilvia E.V.

Adószám: 65933664-1-23

Cím: 6500 Baja Diófa u. 24

Támogatás

Weboldal készítés

Keresőoptimalizálás árak, SEO árak

Szövegírás/Tartalomírás

Grafikai munkák

Weboldal webáruház

Esküvői zenakar Bubapesten

 

Elérhet itt:

H-P: ....... 9.00 - 17.00

Sz: ......... 10.00 - 12.00

Tel.: (+36) 70 604 1970

Email: hello@novasense.hu

Elfogadjuk:

Top of Page