Nova Sense

.ılılı.Online Marketing & Weboldal Webáruház.ılılı.

Állunk ügyfeleink rendelkezésére

 • Tel: (+36) 70 604 1970
 • Hétfőtől, péntekig: 9:00 - 17:00

Tartalomírással és szövegírással kapcsolatos szolgáltatásaink:

 • Weboldalak, honlapok tartalmának írása

 • PR cikkek írása

 • Interjú, Riport írás

 • Szlogenek szerzése

 • Hírlevél szerkesztés

 • Meghívók írása

 • Fordítás (Angol, Német, Héber, Orosz, Spanyol, Olasz)

Szolgáltatás                                         Ár

Szövegírás, tartalomírás                      2 Ft/karakter

Fordítás                                               1,5 Ft/karakter

Szövegírás és tartalomírás profiktól.

"A tartalom a legfontosabb" Ez egy elcsépeltnek tűnő paradigma, de továbbra is igaz a mai napig. Mindannyian tudjuk, hogy a szavaknak ereje van. Ez azért van így, mert érzelmeket és ötleteket fejezünk ki verbális formában, majd később papírra is vethetjük megőrizve gondolataink erejét a további generációknak örök tanulságul; Mi itt jártunk! A rossz szavak félreértésekhez vezethetnek. Amikor gazdag tartalommal rendelkezik egy honlap, ott nagy forgalom valósul meg, és a forgalom sikerré, a siker pedig javakká konvertálódik. Miután az innovatív design, és a kulcsszavakra optimalizált, érdekfeszítő tartalom manifesztálódik, a webhely vonzó állomása lesz a felhasználóknak és a keresőrobotoknak egyaránt .

Cégünk megannyi tapasztalattal áll a szövegírás és a tartalom generálás végtelen spektrumú horizontján. Íróink jártassága az évek alatt pennánkba szívódott érces gondolatok soraitól edződött. Cikkek, blogok, sajtóközlemények, valamint a szövegírás minden nüánsznyi trükkjének, csínjának ismerete alkotják azt a komplex egészet amit mi, ugyan kellő alázattal de Profizmus-ként aposztrofálunk. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink élvezzék a szolgáltatásaikhoz, termékeikhez leginkább méltó, kiemelkedő minőségű tartalmakat. Az "írás piacán" szolgáltatásaink árának versenyképességével bizonyítjuk számunkra ez nem csak egy üzlet, célunk maradandót alkotni.

Ügyfeleink szabadon megnevezik a tartalom írásra szánt szolgáltatások, témakörök címeit amelyekre szükségük van, és szakmai csapatunk gondoskodik a követelmények szem előtt tartásával a tartalom létrehozásáról, szóljon az budai elitnek vagy bármelyik szubkultúrának.

Cégünk a kiváló minőségű tartalmak írása mellett is szoros határidőkkel dolgozik. Ön is felbérelhet minket, bármilyen tartalmú szövegről is legyen szó. A tartalmakat lektorálja szakmai szerkesztőnk, az átadás előtt annak érdekében, hogy az Ön profiljához mérten megfelelő, magas színvonalú követelményekhez illeszkedjen, és mentes legyen bármiféle makulától, nyelvtani hibától.

Az alábbiakban felsorolásként taglaljuk cégünk legfontosabb jellemzőit, egyfajta garancia gyanánt a szövegírásról és a tartalomírásról a teljesség igénye nélkül:

Miért válasszon minket?

Amiben jobbak vagyunk mint mások:

 • Kiváló minőségű szakmai tartalom
 • 100 %-os elégedettségi index
 • Plágium mentes, eredeti tartalom
 • Tapasztalt SEO írók
 • Rapid írás, rövid határidővel

Szövegírás vagy tartalomírás?

Egy webes tartalomíró vagy cikkíróarra szakosodott, hogy a webes felületekre az azok tartalmával összefüggő tartalmat szolgáltasson. Minden weboldalnak megvan a maga célközönsége és ezért különböző típusú és színvonalú tartalmakat igényelnek. A szöveg általában olyan szavakat (kulcsszavakat) tartalmaz, amik odavonzzák és marasztalják a látogatókat. A szöveg célja a következő:

 • Információnyújtás
 • Az eladás/értékesítés támogatása
 • Az olvasóból fizető ügyfelet csinálni

Egy kifejezetten weboldalra írt cikknek egy specifikus témára kell koncentrálnia. Ezen kívül könnyen olvashatónak kell lennie, érthetően és átláthatóan csoportosítva vagy pontokba szedve az anyagát.

A legtöbb szövegrész marketinges termékre vagy szolgáltatásra összpontosít, amiket az adott weboldal kíván értékesíteni, bár nem minden esetben van erről szó. Némelyik weboldal csak tájékoztató jellegű és nem árul sem terméket, sem szolgáltatást. Azokban az esetekben a tartalom célja az olvasó széleskörű tájékoztatása könnyen érthető és magával ragadó, összetett információnyújtás segítségével.

A tartalomírás feladatai

Egyre nagyobb igény mutatkozik a szakképzett szövegírók iránt az online területen. Ennek az az oka, hogy a minőségi tartalom igen gyakran biztosít magasabb bevételeket az online vállalkozások számára.

A honlap tulajdonosok és a vezetők sikere a tartalomszolgáltatókon múlik, de előtte még számos fontos feladatot kell végrehajtaniuk:

 1. Minden egyes feladatot alaposan át kell gondolni, mielőtt elküldenék a tartalomszolgáltatónak.
 2. Át kell nézni a kulcsszavakat vagy meg kell alkotni azokat, és a kulcsszavakat is érdemes átadni az írónak, hogy használhassa a cikkben, valamint közölni kell vele a kulcsszavakra vonatkozó megkötéseket.
 3. Egy olyan anyagot kell létrehozni vagy megszerkeszteni, amiben az olvasókat tájékoztatjuk és reklámozzuk vagy eladjuk nekik a weblapon leírt termékeket vagy a szolgáltatást.
 4. Olyan tartalmat hozzunk létre, amivel odavonzzuk és lebilincseljük a látogatókat, akik így tovább fognak olvasgatni és böngészni az aktuális honlapon. Ez azon az elven működik, hogy minél tovább időzik egy látogató egy adott oldalon, annál valószínűbb, hogy ügyfél vagy vásárló válik belőle.
 5. Olyan tartalmat hozzon létre, amely okosan használja a kulcsszavakat vagy a keresőoptimalizálásra van beállítva. Ez azt jelenti, hogy a szövegnek tartalmaznia kell a megfelelő kulcsszavakat és kifejezéseket, pontosabban, amiket a felhasználók a leggyakrabban szoktak keresni a keresőprogramokban az aktuális weboldallal kapcsolatban, mégpedig a keresőkben való minél jobb indexelésért és rangsorolásért.
 6. Olyan tartalmat alkosson meg, amiben az oldal látogatói gyorsan és eredményesen találhatják meg az általuk keresett információt. A hatékony és összeszedett tartalom a látogatóknak segít az információhoz való jobb hozzáférhetőséggel kapcsolatban felhasználóbarát módon.

A weboldalra történő tartalomírás a honlap relevanciájával és kereshetőségével kapcsolatban nyújthat nagy segítséget. A relevancia azt jelenti, hogy az adott weblap szövege mennyire hasznos és előnyös az olvasóknak. A kereshetőség a kulcsszavak használatára utal, amivel a keresőrobotoknak segítenek a felhasználókat olyan weboldalakra irányítani, amelyek megfelelnek a keresési feltételeiknek.

Számos lehetőség közül választhat egy weblap a cikkírással kapcsolatban, ezek közül az egyik, ha a tartalomírás feladatát átadják egy másik vállalkozásnak, de ez a módszer jóval kockázatosabb, mint a többi lehetőség.

Online írók és hagyományos írók

Az online felületre írók munkája nagyon különbözik az olyan írókétól, akik nyomtatott formában állítják össze és szerkesztik meg a tartalmat. Az internetet használók inkább átfutják a szöveget az alapos olvasás helyett, átugorva a számukra lényegtelen információkat, és az általuk leglényegesebbnek tartott elemekre vadásznak. A becslések alapján a felhasználók 79%-a csak átfutja a webes tartalmakat. Általában 25%-al több ideig tart az olyan tartalmak átfürkészése, amik nyomtatott verzióban vannak megszerkesztve. Azoknak, akik webes felületekre írnak tartalmat, a keresőoptimalizáláshoz szükséges kulcsszavakat kell beletenniük a szövegbe és a címekbe, valamint átlátható formában kell megszerkeszteniük az anyagot, hiszen így tudják majd megszólítani a célközönségüket.

Az online tartalomírás egy másik formája a blogra történő írás, ami merőben eltér a hagyományos nyomtatott formában való cikkírástól. A blogok különbözhetnek egymástól a stílusuk és a témájuk alapján, de általában tájékoztató jelleggel egy adott témában szeretnének valami újat mondani vagy megragadni az olvasó figyelmét. A vállalkozások gyakran támaszkodnak a blogokra, hogy így reklámozzák a terméküket vagy szolgáltatásukat, míg a magánszemélyek inkább a számukra személyes vagy politikai indíttatásból fontos témákról szoktak blogot vezetni.

Tartalomírással foglalkozó szolgáltatók

A weboldalakra történő tartalomírást gyakran kiszervezik külső szolgáltatóknak, mint például webes szövegírással foglalkozó magánszemélyeknek, esetleg nagyobb vagy összetettebb projektek esetén erre specializálódott szövegírással foglalkozó cégeknek.

A szövegírással foglalkozó cégek a szövegírói szolgáltatásaikat különféle szerkesztői és ezzel összefüggő szolgáltatásokkal szokták kiegészíteni, amelyekbe beletartozhat a márka pozícionálása, marketing tanácsadás, a közösségi média, a keresőoptimalizálással kapcsolatos tanácsadás, szövegszerkesztés és nyelvi lektorálás, korrektúrázás, tényszerű ellenőrzés, elrendezésés dizájn. A feladatok átadásával a vállalkozásoknak lehetőségük nyílik arra, hogy a főbb hatáskörükre koncentráljanak, és, hogy előnyt kovácsoljanak a szakképzett szövegírók és szerkesztők szaktudásából.

Szövegírás és tartalomírás árak.

 

puzzle2

Kérek hírlevelet:

Impresszum

Telefon: +36 (70) 436-3190

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégtulajdonos: Urán Szilvia E.V.

Adószám: 65933664-1-23

Cím: 6500 Baja Nádasdy u. 20.

Támogatás

Weboldal készítés

Keresőoptimalizálás árak, SEO árak

Szövegírás/Tartalomírás

Grafikai munkák

Weboldal webáruház

Esküvői zenakar Bubapesten

 

Elfogadjuk:

Elérhet itt:

H-P: ....... 9.00 - 17.00

Sz: ......... 10.00 - 12.00

Tel.: (+36) 70 604 1970

Email: hello@novasense.hu

Top of Page