Nova Sense

.ılılı.Google ADS kampánykezelés.ılılı.

Állunk ügyfeleink rendelkezésére

  • Tel: (+36) 70 604 1970
  • Hétfőtől, péntekig: 9:00 - 17:00

Keresőoptimalizálás árak:

A NovaSense seo - keresőoptimalizáló csapata a keresőoptimalizálás igazi úttörői. Ügyfeleinknek folyamatosan fejlesszük weboldalaikat, hogy biztosítsuk a Google találati listáján a legjobb helyezéseket, új ügyfeleinknek pedig minden esetben a legújabb seo-keresőoptimalizáló eszközökkel vértezzük fel a weboldalát.  A keresők használata az egyik legfontosabb on-line tevékenységünkké vált. Honlaptulajdonosként elsődleges feladat, hogy a weboldal az elsők között szerepeljen általánosabb kulcsszavakra is, ne csak a domain nevére. Véleményünk szerint a SEO, és az ehhez kapcsolódó online marketing szolgáltatások az informatika egyik legizgalmasabb feladata. Cégünk ebben szeretne segítséget nyújtani Önnek.

Keresőoptimalizálás árak: 25.000-60.000 Ft+ÁFA (Az összeg a weboldal összetettsége, és a kulcsszavak erőssége szerint változik!)

Tartalmazza: Statisztikai, Webmester modul beépítése, oldaltérkép elkészítése.
Keresőoptimalizáló eszközök beállítása. + 5 link kihelyezése. + 1 releváns friss, Google barát tartalom megírása az oldalon.

Statisztikai és webmester modul segítségével folyamatosan követhető az oldal teljesítménye, fejlődése!

Mi a keresőoptimalizálás? Pár gondolatban összefoglaljuk:

A keresőoptimalizálás az online marketing nagyon fontos része. A keresőoptimalizálás arról szól, hogy értékes, releváns látogatókat hozzunk a honlapra. Értékes látogatót az oldalra érkezés után pedig navigálni kell. Lényeges, hogy az oldal kialakítása átlátható, könnyen kezelhető legyen így az értékes látogatóból vásárló lesz! A keresőoptimalizálás folyamatos munka, olykor hétről hétre módosítani kell a beállításokat, hogy fel lehessen venni a versenyt a Google, a látogatók és a konkurencia kihívásaival.

A weboldal pozíciójának garantált megtartásához és fejlődéséhez friss tartalmak generálása, új releváns linkek kihelyezése, közösségi eszközök használata (Google plus, Facebook), Google beállítások finomítása, és folyamatos statisztikai ellenőrzés szükséges!

Karbantartás és fejlesztések havi díja: 15.000-25.000 Ft+ÁFA/hó

Ennek a munkának köszönhetően folyamatosan fog növekedni a látogatottság, és ezzel párhuzamosan megsokszorozódnak a vásárlások és az ajánlatkérések is weboldalán!

Már meglévő weboldal SEO felmérése INGYENES!

Keresőoptimalizálás, garantált profit!

 

puzzle2

Kérek hírlevelet:

Impresszum

Telefon: +36 (70) 604 1970

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégtulajdonos: Urán Szilvia E.V.

Adószám: 65933664-1-23

Cím: 6500 Baja Diófa u. 24

Támogatás

Weboldal készítés

Keresőoptimalizálás árak, SEO árak

Szövegírás/Tartalomírás

Grafikai munkák

Weboldal webáruház

Esküvői zenakar Bubapesten

 

Elérhet itt:

H-P: ....... 9.00 - 17.00

Sz: ......... 10.00 - 12.00

Tel.: (+36) 70 604 1970

Email: hello@novasense.hu

Elfogadjuk:

Top of Page